Sinä ja kotisi ansaitsette parasta.

Katso video

Roomba® s-sarja

Tutustu siivouksen uuteen aikakauteen

Katso video

Uraauurtavaa suunnittelua hankalien nurkkien siivoukseen.

Mitä enemmän s-sarja tekee, sitä vähemmän sinulla on tekemistä. Sen ainutlaatuinen PerfectEdge®-teknologia pystyy sieppaamaan pölyn ja hiukkaset jopa kodin hankalimmista nurkista. Erinomainen 3-vaiheinen siivousjärjestelmä tuottaa jopa 40 kertaa paremman imukyvyn1.

 

Automaattinen tyhjennys robotin pölysäiliölle.

S9+ tyhjentää automaattisesti Clean Base External® -pölysäiliön.

Sen AllergenLock-pölypussi, joka on valmistettu 4-nelikerroksisesta materiaalista pysäyttää allergeenit ja kerää 99 % siitepölystä ja homeesta. 

 

 

"Roomba, siivoa pöydän alta."

Onko lattialla maissihiutaleita? Onko kissa kaatanut ruukkukasvin? S-sarja pystyy siivoamaan tietyn  paikan huoneesta, esimerkiksi sohvan edestä tai pöydän alta. Saat pelkän ääniohjauksen avulla helpon hands-free-siivouksen2

 

Tekee ehdotuksia, joista on hyötyä sinulle

Oppii tuntemaan siivousrutiinisi ja esittää personoituja ehdotuksia. Se tekee myös ehdotuksia, joita et ehkä ole itse edes tullut ajatelleeksi – kuten ehdottaa ylimääräistä siivousta siitepölyaikaan tai lemmikkisi karvanlähtöaikaan.

 

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Maksuton toimitus robottitilauksille
30 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Etusijalla on yksityisyytesi
Asiakaspalvelu, joka vastaa

1 Verrattuna Roomba® 600-sarjan AeroVac ™ -järjestelmään.

2 Voidaan käyttää Alexa-yhteensopivien laitteiden ja Google Assistantin kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki.