Esittelyssä
tulevaisuuden siivous:
Roomba® j7+
-robotti-imuri

Siivoa muruset, vältä johdot

Esteet, kuten lemmikkien jätökset ja latureiden johdot eivät pääse Roomba® j7+ -robotti-imurin tielle, sillä se käyttää PrecisionVision-navigaatiota paikantaakseen esteet ja välttääkseen niitä reaaliaikaisesti.

Näytä video

Osta nyt

Yhdistää tehon, tarkkuuden ja suorituskyvyn

Sotkuista ei ole vastusta Roomba® j7+ -robotti-imurin tehokkaalle kolmevaiheiselle siivousjärjestelmälle, jolla on käytössään 10-kertainen imuteho,

Niin fiksu, että se ennakoi sotkut

Tehokasta siivousta, joka mukautuu rutiineihisi. Roomba® j7+ -robotti-imuri tuntee kotisi eri huoneet sekä ajankohdat, jolloin haluat siivota missäkin, esimerkiksi keittiössä aamupalan jälkeen. Se ehdottaa yksilöllisiä aikatauluja rutiineihisi perustuen.

Älä anna sotkujen sotkea aikataulujasi

Sen sijaan, että käytät ”perussiivous”-asetusta, voit myös ohjata Roomba® j7+:n siivoamaan tietyn alueen, kuten keittiötason edustan. Se voi siivota sotkuja sitä mukaa, kun niitä syntyy, ja sinä voit jatkaa päivääsi.

Toivomasi räätälöinti. Tarvitsemasi turvallisuus

iRobot sitoutuu tarjoamaan käyttäjilleen korkeimman standardin yksityisyydensuojan. Dataasi käytetään ainoastaan parantamaan käyttökokemustasi sekä robottisi suorituskykyä.

Roomba® j7

Roomba® j7

Tunnistaa ja välttää esteitä, kuten lemmikin jätöksiä ja laturien johtoja, jotta työ tulee aina valmiiksi.

€ 799,00

Roomba® j7+

Roomba® j7+

Unohda imurointi kuukausiksi kerrallaan ulkoisen Clean Base® -pölysäliön ansiosta. Sen avulla Roomba® j7+ -robotti-imuri voi tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti jopa 60 päivän ajan.

€ 1 099,00

Osta nyt

Unohda imurointi kuukausiksi

Sinun ei tarvitse koskea pölyyn tai likaan jopa 60 päivään, sillä Roomba® j7+ -robotti-imuri tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti ulkoiseen Clean Base® -pölysäiliöön.

Tule puhtaaseen kotiin

Huomaa siisteys, älä siivoamista. iRobot Geniusin avulla voit asettaa Roomba® j7+ -robotti-imurin aloittamaan imuroinnin automaattisesti, kun lähdet kotoa ja lopettamaan kun palaat kotiin.

Saavuta täydellinen puhtaus

Jos akku alkaa loppua kesken siivoustyön, robotti käyttää älykästä lataa ja jatka -toimintoa. Toiminnon avulla se lataa akkuaan automaattisesti täsmälleen sen verran, kun tarvitaan siivoustyön loppuunsaattamiseksi, ja jatkaa sitten siitä, mihin se jäi.

Siivoaa siellä, missä sitä tarvitaan, pysyy poissa muualta

iRobotin ainutlaatuisten Dirt Detect™-sensorien avulla siivous keskitetään sinne, missä sitä tarvitaan eniten, kuten kotisi vilkkaimmille alueille.

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Maksuton toimitus robottitilauksille
30 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Etusijalla on yksityisyytesi
Asiakaspalvelu, joka vastaa

1 Verrattuna Roomba® 600-sarjan siivousjärjestelmään.

2 Toimii Google Home ja Alexa yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC: n tavaramerkki.