Siivoaa perusteellisesti, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä.

30 vuoden innovaatioiden antamalla kokemuksella iRobot®-tuotteet on suunniteltu tekemään puhtaasta arjesta totta. Roomba 600 -sarjan robotit ovat hyvä ensihankinta, kun haluat siivota kotisi älykkäämmin – ja niiden hintaluokkakin on fiksu EUR 329

 

Roomba® 698

Roomba® 698

Wi-Fi®-yhdistetty Roomba® 698 -robotti-imuri puhdistaa lattiat perusteellisesti 3-vaiheisella siivousjärjestelmällä ja Dual Multi-Surface -harjoilla.

 

€ 329,00

Kaksi harjaa, jotka osaavat työskennellä yhdessä.

Kaksi Multi-Surface-harjaa pyörivät samanaikaisesti pölyn ja lian keräämiseksi, joten lattiat tulevat täysin puhtaaksi. Ensimmäinen harja irrottaa, nostaa ja kerää pölyä, likaa ja hiuksia matoista ja muista lattiapinnoista, kun taas toinen harja työntää lian tyhjiökanavaan.

 

 

Lialla ja pölyllä ei ole paikkaa piiloutua.

3-vaiheinen siivousjärjestelmä on erittäin tehokas likaa vastaan. Erikoissuunnitelluilta sivuharjalta ja Dual Multi-Surface -harjoilta ei yksikään roska ole enää turvassa.

 

Mukautuu hetkessä.

Puhdistuspään automaattisäädön avulla Dual Multi-Surface -harjojen korkeus säädetään siten, että harjat ovat tiiviissä kosketuksessa erilaisten lattiapintojen kuten mattojen tai kovapintaisten lattioiden kanssa.

 

 

Tunnistaa ja poistaa lian.

Dirt Detect™-anturit ilmaisevat robotille paikat, joihin likaa kertyy kotona enemmän. Robotti siivoaa nämä kohdat perusteellisemmin, ja näin paljon kuljetut paikat tulevat yhtä puhtaiksi kuin koko muu koti. 


*Robotti havaitsee lian kerätessään sitä. 

 

Siivoaa listoja pitkin

Sivuharja on suunniteltu erityisesti toimimaan 27 asteen kulmassa poistaakseen lian reunoista ja nurkista.

 

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Maksuton toimitus robottitilauksille
30 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Etusijalla on yksityisyytesi
Asiakaspalvelu, joka vastaa