iRobot Roomba i3+

Tuote nro. i3558

€ 749,00
Määrä :

WiFi®-yhdistetty robotti-imuri ulkoisella pölysäiliöllä

i3+ tyhjentää säilönsä automaattiseen Clean Base® -järjestelmään jopa 60 päivän ajan käyttäen AllergenLock-pusseja. Unohda imurointi jopa kuukausiksi kerrallaan. Ensiluokkainen 3-vaiheinen siivousjärjestelmä käyttää kahta monipintaista kumiharjaa ja 10-kertaista imutehoa* kodin erilaisten lattiapintojen puhdistamiseen

I3+-robotti oppii tuntemaan, kartoittaa ja mukautuu kotiisi käyttämällä Imprint™ Smart Mapping-teknologiaa. Sen avulla voit hallita, mitkä huoneet siivotaan ja milloin. Missä tahansa oletkin, voit iRobot HOME -sovelluksen avulla hallita, missä, milloin ja miten robottisi siivoaa, joten siivouksesi on todellakin räätälöity juuri sinulle.

* Verrattuna Roomba® 600-sarjan AeroVac™-järjestelmään.

Unohda imurointi jopa kuukausiksi kerrallaan.  

Unohda imurointi jopa kuukausiksi kerrallaan.

i3+ tyhjentää säilönsä automaattiseen Clean Base® -järjestelmään jopa 60 päivän ajan käyttäen AllergenLock-pusseja, joiden nelikerroksinen, allergeeneja pysäyttävä materiaali sitoo 99 % siitepölystä ja homeesta.

Navigoi tarkoituksenmukaisesti ja loogisesti  

Navigoi tarkoituksenmukaisesti ja loogisesti

Älykäs, suoraviivainen navigointijärjestelmä käyttää lattiasensoreita siivotakseen tarkoituksenmukaisesti ja loogisesti siisteissä sarakkeissa. Kun robotin akku alkaa olla lopussa, se latautuu uudelleen ja jatkaa sitten juuri siitä, mihin se jäi, varmistaen puhtaan lopputuloksen. 

Pöly jää jälkeen  

Pöly jää jälkeen

Siivoaa itsepintaiset liat ja sotkut kolmivaiheisen siivousjärjestelmän avulla, joka koostuu eri pinnoille sopivasta harjaparista, seinänvierustat ja nurkat siivoavasta reunaharjasta sekä 10-kertaisesta tehoimusta*

Siivoaa siellä, missä sitä tarvitaan, pysyy poissa muualta  

Siivoaa siellä, missä sitä tarvitaan, pysyy poissa muualta

Interaktiivinen sensoriteknologia auttaa robottia välttämään jumiin joutumista. Samalla DirtDetect™ -teknologia kertoo robotille, missä sitä tarvitaan eniten, kuten kotisi likaisimmilla alueilla.  

Siistein unelmatiimi  

Siistein unelmatiimi

Imprint®  -linkkiteknologian avulla Roomba®  i3+ robotti-imuri ja Braava jet®  m6 robottimoppi voivat siivota täydellisessä yhteistyössä, puhdistaen lattiat perusteellisesti ilman vaivannäköä. 

Oppii elämäntyylisi  

Oppii elämäntyylisi

Oppii sinun siivousrutiinisi, ja antaa niihin perustuvia yksilöllisiä aikatauluehdotuksia.

Ihanteellinen koteihin, joissa on lemmikkejä  

Ihanteellinen koteihin, joissa on lemmikkejä

Ainutlaatuinen, eri pinnoille sopiva harjapari ei sotkeennu lemmikin karvoihin. Harjapari mukautuu ja joustaa pysyäkseen jatkuvasti yhteydessä mattojen ja lattioiden pintoihin. Tehokas suodatin sitoo 99% kissan ja koiran allergeeneista.