Tapaa Genius, aivot siivouksesi takana.

iRobot Genius -kotiälyalusta parantaa kokemustasi — tarjoten sinulle intuitiivisen ja yksilöllisen siivouskokemuksen, joka on räätälöity sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ajatellen.

Sinun aikataulusi on mutkikas. Anna meidän poistaa yhtälöstä siivous.

iRobot Genius takaa täsmällisen siivouskokemuksen, joka perustuu tapoihisi, kotiisi ja jopa vuodenaikoihin. Se ennakoi tarpeesi oppimalla aikataulusi, ja käyttää ainutlaatuista älykkyyttään ymmärtääkseen, missä ja milloin robotti on hyödyllisimmillään.

Älykkyyttä, joka kasvaa

Robottisi oppii jatkuvasti uutta ja päivittää itsensä optimoiden kotisi siivousrutiinit. Tämä on mahdollista iRobotin ainutlaatuisten innovaatioiden ansiosta.

Suunniteltu siivoamaan ympärilläsi

iRobot Geniusin ansiosta robottisi työskentelee jatkuvasti muuttuvien aikataulujesi ympärillä. Voit asettaa robotin työskentelemään ollessasi poissa kotoa ja välttämään siivousta tiettyinä aikoina päivästä, jotta voit nauttia siistimmästä kodista näkemättä itse siivousta.

Yhdistyy kotiisi.1 Synkronoituu elämääsi.

Siivous, joka mukautuu arkeesi, on mahdollista ainutlaatuisen älykkyyden ja jatkuvien parannusten ansiosta, jotka ovat saatavilla vain iRobotilta. Muun muassa mieltymystesi analysointi ja synkronointi muiden kotisi älylaitteiden kanssa antaa iRobot Geniusille mahdollisuuden herättää räätälöidyt siivouskokemukset henkiin.

Aikataulutusta parhaimmillaan

Älä tuhlaa arvokasta aikaasi huolehtien siivousaikatauluista - Roomba® -robotti-imuri tekee sen puolestasi. iRobot Geniusin avulla se oppii, mihin kellonaikoihin haluat siivota ja ehdottaa automaattisia aikatauluja sen mukaan.

Osta Roomba®

Askeleen edellä sotkuja

iRobot Geniusin ansiosta Braava jet® m6 -robottimoppi on älykkäämpi kuin koskaan, oppien missä ja milloin moppaat yleensä ja ehdottaen yksilöllisiä aikatauluja.
Osta Braava®

 

1 Toimii Google Home ja Alexa yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC: n tavaramerkki.