Ota siivous hallintaasi

Roomba® 900-sarja on suunniteltu täyttämään siivousvaatimuksesi vahvalla imuteholla ja iRobot HOME -sovelluksen avulla tapahtuvalla siivouksen hallinnalla. Voit yhdistää 976:n laitepariksi Braava jet® m6 -robottimopin kanssa niin, että lattia pestään automaattisesti, kun imurointi on valmis. 

 

Roomba® 976

Roomba® 976

Wi-Fi®-yhdistetty Roomba® 976 -pölynimuri on varustettu 5 kertaa suuremmalla imuteholla* ja se pystyy siivoamaan useita huoneita kerralla. Voit yhdistää 976:n laitepariksi Braava jet® m6 -robottimopin kanssa niin, että lattia pestään automaattisesti, kun imurointi on valmis. 


* Verrattuna Roomba® 600-sarjan AeroVac™-järjestelmään

 

€ 499,00

Paina vain nappia ja robotti hoitaa työn.

WiFi®-yhteyden ja -kartoituksen avulla voit hallita Roomba® 976 -robotti-imuriasi täydellisesti. Voit suunnitella ja hallita siivousta puhelimellasi, yhdistää 976:n laitepariksi Braava jet® m6:n kanssa, niin, että lattia pestään automaattisesti, kun imurointi on valmis.


*Wi-Fi ja Wi-Fi-logo ovat Wi-Fi Alliancen rekisteröityjä tavaramerkkejä. 

 

Tietää, missä se on jo ollut ja missä on vielä siivottavaa

vSLAM®-teknologia käyttää optista anturia keräämään yli 230 400 datapistettä sekunnissa, minkä avulla robotti luo yksityiskohtaisen kartan ympäristöstään, jotta se tietää, missä se on jo ollut ja missä on vielä siivottavaa.
 

 

 

Kaksi tiimityöhön erikoistunutta kumiharjaa.

Kun haluat perusteellisen siivouksen, ovat Dual Multi-Surface -kumiharjat salainen aseesi. Niiden ainutlaatuisesti suunnitellut kumiläpät myötäilevät tarkasti erilaisia lattiapintoja ja poistavat kaiken pienimmistä pölyhiukkasista aina runsaampaan likaan.  

 

 

Tekee likaisen työn.

3-vaiheinen siivousjärjestelmä on erittäin tehokas likaa vastaan. Erikoissuunnitellun sivuharjan ja Dual Multi-Surface -kumiharjojen avulla mikään roska ei ole enää turvassa. Lisäksi robotilla on 5-kertainen imuteho* ja se poistaa jopa pinttyneimmän lian. 

*Verrattuna 600-sarjan AeroVac-järjestelmään

 

 

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Maksuton toimitus robottitilauksille
30 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Etusijalla on yksityisyytesi
Asiakaspalvelu, joka vastaa