Uusi sovellus tuo uuden aikakauden siivoukseen.

Tiedämme, että siivous on hyvin yksilöllistä. iRobot Home -sovellus on uudistettu tarjoamaan intuitiivisen kokemuksen, joka antaa sinulle intuitiivisen siivouksen.

 

Powered by iRobot Genius.™
      
 

Osta Roomba® Osta Braava®

Avaa siivouskokemus, joka on luotu sopimaan arkeesi.

Jokainen aspekti iRobot Home -sovelluksessa lähtee sinusta. Kartoita kotisi räätälöityjen siivousalojen avulla, jotta voit lähettää robottisi suoraan sinne, missä on likaista. Henkilökohtaisesti mukautettujen suositusten avulla voit kiristää tai löysätä siivoustahtia, ja olla joka päivä askeleen edellä likaa.

 

Tarpeidesi mukaan kohdennettua siivousta.

iRobot Home -sovelluksen avulla voit määrittää tietyt paikat huoneessa – kuten sohvan edustan tai ruokapöydän alustan – ja lähettää robotin siivoamaan suoraan sinne. Näin sinä voit jatkaa päivääsi ja antaa robotin hoitaa sotkut.

Mukautettu siivouksen hallinta.

Mukautetuilla Pääsy kielletty -alueilla voit luoda ja hallita paikkoja, joista robotin tulee pysyä poissa, kuten ruokakuppien tai lelutornien läheltä.

 

Yhdistä siivous rutiineihisi

Uusi iRobot Home -sovellus antaa sinulle yhdellä painalluksella pääsyn suosikkisiivousaikatauluihisi, automaattisiin ehdotuksiin, jotka perustuvat sinun ja perheesi tarpeisiin, kausittaisiin siivoushälytyksiin, integrointiin älykodin kanssa ja moneen muuhun toimintoon.

 

Personoidut aikatauluehdotukset perustuvat siivoustottumuksiisi ja kiireisimpiin ajankohtiin. Uusi iRobot Home -sovellus muuttaa siivouksen jostakin mitä sinä teet, joksikin mitä tapahtuu ympärilläsi päivittäin.

Suosikit on tallennettu ja valmiina käyttöön

Pääset suosikkisiivousrutiineihisi heti, kun avaat iRobot Home -sovelluksen, mikä tekee haluamastasi siivouksesta entistä helpompaa.

 

Sinä ja kotisi olette ainutlaatuisia, samoin ovat siivoustarpeesi

iRobot HOME -sovellus auttaa sinua löytämään uusia ominaisuuksia omaan tahtiisi. Siivousrutiinisi mukautuvat koko ajan yhä enemmän ja enemmän ja antavat sinulle lisää aikaa tehdä muuta.

Siivousrutiinit on luotu sopimaan muuttuvaan aikatauluusi.

Robottisi voi olla yhteydessä kotisi älylukkoihin, termostaatteihin ja muihin laitteisiin1, jotta siivous voidaan aloittaa heti, kun poistut kotoa.

Asetamme yksityisyytesi etusijalle.

30 vuoden ajan ovat asiakkaat luottaneet kodeissaan iRobot-tuotteisiin. Tämä luottamus on nyt tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin, siksi käytämme salauksessa korkeimpia standardeja, jotta tietosi ovat turvassa

 

Lataa iRobot Home -sovellus

Google Play Button Apple App Store

1 Voidaan käyttää Alexa-yhteensopivien laitteiden kanssa. Google Assistant Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki.